Vad våra kunder sagt om oss

Till vår stora glädje får vi många fina kommentarer angående våra metoder och fina uttalanden beträffande resultaten av våra uppdrag.

När vi arbetar med metoden ute på arbetsplatserna så är mycket av det som sägs och händer av känslig karaktär. Därför har vi här anonymiserat de personer och företag som skrivit dessa referenser.

Ett fåtal förstörde för alla

”A & A lovade ROI (Return On Investment) på första mötet. Vidden av det förstod jag fullt ut först senare. Jag fick insikt i att medarbetare behöver ett nära ledarskap. A & A knäckte koden.

Jag fick hjälp att se och förstå lösningarna. Negativa energier upphörde snabbt. Det var tidigare ett fåtal personer som tyvärr förstörde för alla de andra, och mig. Då insåg jag att vi inte kunde ha det så. Det behövdes en nystart.

Redan första månaden började medarbetarna att använda positiv feedback. Alla kunde bidra till förbättringen tack vare verktygen från A & A.”

VD i medelstort bolag
maxgustafson.se

Mitt kontrollbehov kvävde medarbetarna

”Vilken resa detta har varit! Jag var sliten och hade mer och mer målat in mig i ett hörn då jag inte klarade av att delegera.

Jo, jag hade säkert klarat det men om jag ska vara ärlig så ville jag inte delegera. Tyvärr. Jag förstod inte att mitt kontrollbehov alltmer kvävt medarbetarnas initiativförmåga. De väntade alltid på att jag skulle bestämma.

 Jag arbetade mer än 100% operativt och missade helt att lyssna på och bry mig om medarbetarna.

Tack och lov anlitade jag till slut A & A som hjälpte mig förstå att jag verkligen behövde delegera. Både för min och medarbetarnas skull.

En nedåtgående spiral som pågått i fyra år bröts äntligen. Redan efter två månader mådde jag fantastiskt mycket bättre. Behöver jag säga att mina medarbetare också mådde bättre. Nu händer det saker utan att jag behöver säga bu eller bä.”

VD i mindre bolag

Personliga problem blev företagets problem

”Vi hade egentligen ett bra företagsklimat. Dessvärre fick flera av medarbetarna privata problem. Detta kom att påverka övriga anställda och till slut var alla på arbetsplatsen berörda.

Då anlitade vi A & A som använde sin metod.

Jag vill påstå att liknelsen med en företagsdoktor är helt korrekt. Jag fick en trygghet som avdelningschef att agera snabbt och tydligt. A & A lärde mig agera utifrån ledorden inom ledarskap – empati och tydlighet.”

Avdelningschef i medelstort bolag
Är kommentarerna ruttna hjälper det inte att de är positiva.

Vi är teamet bakom Attityder & Arbetssätt
Boka här för personlig kontakt