Lunchrum – snygg häck

sadfsadf
Är kommentarerna ruttna hjälper det inte att de är positiva.

Känner du igen fikarummet?

sadfsadf

Personliga problem blev företagets problem

sadfsadf

”Vi hade egentligen ett bra företagsklimat. Dessvärre fick flera av medarbetarna privata problem. Detta kom att påverka övriga anställda och till slut var alla på arbetsplatsen berörda.

Då anlitade vi A & A som använde sin metod.

Jag vill påstå att liknelsen med en företagsdoktor är helt korrekt. Jag fick en trygghet som avdelningschef att agera snabbt och tydligt. A & A lärde mig agera utifrån ledorden inom ledarskap – empati och tydlighet.”

Ett fåtal förstörde för alla

sadfsadf

”A & A lovade ROI (Return On Investment) på första mötet. Vidden av det förstod jag fullt ut först senare. Jag fick insikt i att medarbetare behöver ett nära ledarskap. A & A knäckte koden.

Jag fick hjälp att se och förstå lösningarna. Negativa energier upphörde snabbt. Det var tidigare ett fåtal personer som tyvärr förstörde för alla de andra, och mig. Då insåg jag att vi inte kunde ha det så. Det behövdes en nystart.

Redan första månaden började medarbetarna att använda positiv feedback. Alla kunde bidra till förbättringen tack vare verktygen från A & A.”

Mitt kontrollbehov kvävde medarbetarna

sadfsadf

”Vilken resa detta har varit! Jag var sliten och hade mer och mer målat in mig i ett hörn då jag inte klarade av att delegera.

Jo, jag hade säkert klarat det men om jag ska vara ärlig så ville jag inte delegera. Tyvärr. Jag förstod inte att mitt kontrollbehov alltmer kvävt medarbetarnas initiativförmåga. De väntade alltid på att jag skulle bestämma.

 Jag arbetade mer än 100% operativt och missade helt att lyssna på och bry mig om medarbetarna.

Tack och lov anlitade jag till slut A & A som hjälpte mig förstå att jag verkligen behövde delegera. Både för min och medarbetarnas skull.

En nedåtgående spiral som pågått i fyra år bröts äntligen. Redan efter två månader mådde jag fantastiskt mycket bättre. Behöver jag säga att mina medarbetare också mådde bättre. Nu händer det saker utan att jag behöver säga bu eller bä.”

”Verktygen ger mig mod och disciplin för att bli en bra chef.”

sadfsadf

”Verktygen ger mig mod och disciplin för att bli en bra chef. Nu ser jag mig som en ledare. Jag känner mer tillit för medarbetarna och delegerar mer ansvar. Alla mår bättre. Jag också.”

”Konceptet Hantera ATTITYDER & ARBETSSÄTT

sadfsadf

”Metoden ”Hantera Attityder & Arbetssätt, helt enkelt” är ett unikt koncept med enkla, konkreta verktyg.”

”Det bästa med verktygen är att de är behovsanpassade.”

sadfsadf

Det bästa med verktygen är att de är behovsanpassade. Om det börjar gnissla kring attityder så kör vi verktygen skarpt. Vi behöver inte alltid använda dem. Bara skönt att de finns där – vid behov.”

Rectangle

Referenser

Fler referensarbeten » Rectangle